pages

Wednesday, 27 June 2012

last paper exam sem 4 - gaya selendang ringkas



assalamualaikum..
hari ini merupakan hari last exam untuk sem 4.. waaa, dah abih
tahun 2 punya. hari ni exam petang tambah dengan kehujanan yang
menyejukkan hati ni. 

hari ni pakai ringkas je.
selendang yang gaya nye aku belit sendiri.

selendang ni aku beli dah lama..sama ada tahun lepas  atapun sem lepas,
aku tak ingat dah bila. tapi xde kesempatan nak pakai je.
sebab warna hijau kot. tulah sape suruh beli warna pelik-pelik kan.
ok, hari ini aku nak rasmikan selendang ni.


selendang ni dua layer hijau dan hitam.



bila dah pakai jadi macam gaya macam ni. layer yang hitam tu kat atas kepala.



tudung depan tutup bahagian dada. muka pakai bedak je dan gincu cket...huhu. 
ok. siap sudah mau pegi exam. @...@



muka bila keluar exam.. nampak kedut-kedut tak kat dahi tu sebab memikirkan nak jawab soalan tadi.
umm...x nampak ke??
sebab nye jawapan kena tanda betul dan salah je.hehe
tapi lenguh jugak tangan ni nak menanda jawapan dia.
tapi semua dah selesai. 
semoga mendapat keputusan exam yang baik pada sem ni.
insyaallah.
amin.


4 comments:

widiea azira said...

okey dh ade. .nt masuk la blog ak skmo erk. .

Mustika Hayati said...

nice blog! maybe we can follow each other if you want? :)

cokelatsudahcair said...

mustika hayati. ok dear... together follow. boleh je.. tQ.huhu

cokelatsudahcair said...

widea..ok..mesti baca la blog mu nye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...