pages

Tuesday, 16 April 2013

blog saya dah berkarat?


salam semua.. dah lama giler tak update blog ni.... paling last sekali update pada tahu lepas.. huhu
kenapa saya begini?
sebab saya malas..
cewah....
ye lah.. dah tahu nak ada blog tapi pemalas kan.. haha
kerana kekangan masa ni.
sebagai pelajar..ekk.. orang lain pun belajar.

saya banyak ni stok-stok gambar yang menjadi harta karun dalam laptop.
tak tau bila nak update nye.
tunggu dan lihat ok..hehehe

oppp.. sekarang kan musim tribal.. then aku jumpa selendang tribal RM15 bagi 2 pasang 
murah sangat-sangat dekat pasar malam seksyen 1 Bangi.
apalagi aku rembat lah 2 pasang.. hehe





yang ni bawal tribal empat segi.. kain dia best.. tapi kalau kat atas bentuk muka tu jadi lembik lah.
then, aku try lah sembur yang fabrik starch.. tapi makin jadi lembik lah. 

masa ni pakai ketika gi jalan-jalan kat cameron highlands. aku ubah cket supaya tudung empat segi tapi masih boleh tutup dada kita. selesa begitu.

satu lagi.. korang kalau pakai tribal ni kena terima hakikat lah bahawa satu hari nanti akan terjumpa pakai tudung corak sebijik sama. keh keh.. yelah bukan ekslusif dari butik satu dalam sejuta ni..huhu.


saya mengaku saya adalah bersaiz XL.. haha. makin lama makin besar. aduh duh duh..
so i wearing to.. shawls tribal, dress and palazzo. look me, saya sangat selesa dan yang penting tudung empat segi saya ubah supaya tutup dada dan nampak seperti pakai selendang.

walaupun bersaiz XL masih boleh bergaya sakan dan shoping tapi mestilah ukur baju di badan sendiri. ikut kesesuai tubuh.. barulah kita yakin.. ye sayang-sayang semua. @---@

FB : zaza zali

1 comment:

Annisa mulia said...

That sweet tribal color ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...